In order to transform the kitchen to fit the owner's vision and adapt the space for modern family life, the house was extended off the existing lounge to create a brand new space for the kitchen and dining area. The existing kitchen was removed and the existing kitchen/dining area changed into a large family room.
 
New double sliding doors were installed, opening out onto a new large Kwila deck to make the most of the access to the expansive gardens and create outdoor flow. Between the doors, a raised inbuilt fire was installed with a large tiled recess beneath for firewood storage. 
 
Huge new skylights were added to create a beautiful light filled space and the whole interior was repainted and new flooring throughout. The new white and timber colour scheme transformed the look and feel of the home. 



More Kitchens photos
click here to contact us »
@
Request A Quote